POLÍTICA DE VENDA I DEVOLUCIONS.

El present document regula les condicions generals de la contractació de serveis que regeixen, juntament amb les polítiques de privacitat i de cookies la contractació o ús per l’usuari dels serveis oferts a través del lloc web peraltapastissers.com

Per mitjà de l’acceptació de les presents Condicions Generals, l’usuari manifesta:

Que ha llegit, entén i comprèn el aquí exposat;

Que és una persona amb capacitat suficient per contractar;

Que assumeix totes les obligacions aquí disposades.

L’adquisició dels serveis o productes inclosos a la web impliquen l’acceptació de tots els termes inclosos en aquestes Condicions Generals. L’usuari ha de llegir atentament les presents Condicions Generals cada vegada que accedeixi a la web, ja que aquest i aquestes Condicions Generals poden patir modificacions per adaptar-se a la legislació vigent o recollir els canvis realitzats en els serveis prestats.

Peraltapastissers.com es reserva la facultat de realitzar, en qualsevol moment i sense necessitat de preavís, qualsevol modificació en els continguts i serveis oferts a través del lloc web, de les presents Condicions Generals i, en general, de quants elements integren el disseny i la configuració del Lloc Web.

SERVEIS

Peraltapastissers.com presta serveis de menjar per emportar i amb lliurament a domicili.

PROCÉS DE CONTRACTACIÓ

El procediment que l’usuari haurà de seguir per contractar els serveis de peraltapastissers.com serà;

Selecció i configuració de producte dins del comerç en línia inclòs en el Lloc Web

Farà clic sobre el botó afegir a l’cistella

Farà clic sobre el botó realitzar comanda

Elecció de la forma de lliurament: recollir al local o lliurament a docimicili

Elecció del mètode de pagament i finalització de la comanda

Els mètodes de pagament disponibles seran Pagament per TPV virutal (l’usuari serà redirigit a la plataforma corresponent de l’entitat financera).

A l’acabar el procés de pagament l’usuari serà redirigit a el lloc web, on rebrà la confirmació de la seva comanda mitjançant la visualització d’un missatge a la pantalla. L’usuari també rebrà per correu electrònic al compte facilitat durant el procés de compra una comunicació electrònica de confirmació.

PREU I FORMA DE PAGAMENT

Els preus dels diferents productes oferts són els indicats en el comerç en línia.

Llevat d’indicació expressa en contra, els preus presentats al lloc Web inclouen l’IVA corresponent.

RECOLLIDA I ENTREGA

Els productes contractats des del lloc web de peraltapastissers.com poden ser lliurats a l’adreça que indiqui l’usuari o, per contra, poden ser recollits en el propi local si l’usuari així ho desitja.

Les comandes s’han de fer en el moment que l’usuari ho desitge.

Les zones de lliurament són Tortosa, Jesús i Roquetes.

DEVOLUCIÓ, DESISTIMENT I ALTRES CONSIDERACIONS

Peraltapastissers.com no admet la devolució dels productes venuts a través del web a excepció de discrepàncies entre la comanda i els productes lliurats o problemes objectius i demostrables en els mateixos.

L’usuari s’haurà de posar en contacte amb peraltapastissers.com mitjançant el telèfon 977 444 795 en el cas que els productes que rebi no es corresponguin amb la seva comanda o si hi ha qualsevol altra incidència a l’respecte. Peraltapastissers.com farà tot el possible per resoldre aquestes incidències en temps i forma adequats.