POLÍTICA DE PRIVADESA

D’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, li comuniquem que les dades facilitades a través del formulari de contacte, podran ser incorporades al fitxer de peraltapastissers.com , amb la finalitat de poder-los oferir els nostres serveis. Així mateix, l’interessat autoritza a la utilització de les seves dades personals amb fins comercials i publicitaris, respecte qualsevol acció publicitària relacionada amb els serveis de l’empresa.

En el cas de produir-se alguna modificació de les seves dades, preguem ens ho comuniqui degudament per escrit amb la finalitat de mantenir la seva sol·licitud actualitzada. L’informem que podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant peraltapastissers.com, remetent la seva sol·licitud per email a: info@peraltapastissers.com

En compliment al que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal comunica que:

D’acord amb l’Art.5 de l’esmentada Llei, s’informa que les dades introduïdes en els formularis de la pàgina web, s’emmagatzemaran en un fitxer automatitzat, propietat de peraltapastissers.com amb les mesures de seguretat exigibles normativament.

Les finalitats dels formularis facilitats són, perquè l’usuari de la pàgina realitzi alguna consulta, compres en línia i per a rebre informació publicitària sobre els serveis o productes de peraltapastissers.com.

Quan les dades siguin recollides de l’formulari i no d’un altre camp obert com mail contacte, caldrà aportar, al menys, aquells camps obligatoris, ja que en cas contrari, peraltapastissers.com no pot acceptar ni gestionar el compliment de la relació establerta.

Peraltapastissers.com és responsable dels fitxers i es compromet a no destinar les dades a una finalitat distinta per a la qual han estat demanades, ni cedir els mateixos de forma il·legítima a tercers. També es compromet a tractar les seves dades confidencialment i a aplicar les mesures d’índole tècnica, organitzativa i de seguretat necessàries per evitar el seu tractament o accés no autoritzat segons estableix la normativa vigent en matèria de protecció de dades.

Els usuaris respondran en qualsevol cas, de la veracitat de les dades facilitades, reservant-per part de peraltapastissers.com el dret a excloure dels serveis registrats a tot usuari que hagi facilitat dades falses o errònies, sense perjudici de les altres accions que procedeixin en Dret.

Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, haurà de remetre la seva sol·licitud per email a: info@peraltapastissers.com, indicant en la mateixa l’acció a realitzar.