Peralta Pastissers

adperalta octubre 8, 2018

A Peralta Pastissers vam iniciar la nostra activitat el 21 d’octubre de 2013. Sorgeix com una pastisseria tradicional catalana adaptada als nous temps seguint la tradició pastissera del nostre pare, mestre artesà pastisser, Martín Peralta.

Continuem la tradició pastissera des de ben petits i hem optat per continuar aquest llegat incorporant noves tècniques modernes, sense perdre l’essència clàssica i el sabor de sempre en el producte artesà.

A Peralta Pastissers seguim les tradicions festives i per això oferim postres i pastes típiques de la nostra ciutat com el pastís de la Cucafera, pastissets, garrofetes del Papa, coques de la festa del Renaixement, menjablanc, panellets, coquetes de Sant Blai, torrons, mones de Pasqua…

Disposem també d’una cafeteria on es poden degustar els productes elaborats, tant dolços com salats. També servim càterings per celebracions o convencions.

Isidre i Cinta

0

Comments

Leave A Comment

Submit